Economia

comerç

El parc comercial Terrassa Plaça obrirà a l’octubre

El grup promotor Citygrove té previst complir el calendari i obrir el megacomplex comercial Terrassa Plaça a l’octubre. Els responsables van explicar en una recent visita d’obres que ja tenen un 80% dels espais comercialitzats i que en les pròximes setmanes “tancaran dos nous acords”, en paraules del director de desenvolupament de l’empresa a l’Estat, Manuel Gonzalo de Ligne.

Les obres , que també comportaran la urbanització d’un espai de 30.000 metres quadrats als barris de Montserrat, Torre-sana i Vilardell, es van iniciar el juliol de l’any passat i suposaran una inversió de 30 milions d’euros. Està previst que, quan el complex estigui en funcionament, doni feina a unes 450 persones i, indirectament, a més d’un miler.

Les firmes que s’instal·laran al centre comercial seran la de material esportiu Sprinter, el gimnàs AltaFit, la botiga de productes per a animals de companyia Kiwoco, Mercadona, Bricomart, Maxcolchon, Tagliatella i la també italiana Globo Moda, que obrirà així la seva primera botiga a Catalunya, amb un total de 2.700 metres quadrats.

Actualment ja s’ha acabat tota l’estructura i la façana de l’edifici, i s’han començat a entregar els espais als operadors, que els estan adequant. Citygrove continua treballant en l’adaptació dels espais comuns de l’exterior.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.