Economia

Xavier Belmonte

“Una planificació financera és bàsica per no tenir sorpreses”

L’aplicació El Meu Dia a Dia és una eina intuïtiva i fàcil d’utilitzar que permet veure els ingressos i les despeses ordenats en categories, saber a què es destinen els diners i, per tant, ajuda a planificar i a estalviar

La digitalització ha millorat la gestió de les finances personals?
Establir una planificació financera és bàsic per no tenir sorpreses a final de mes. El més normal és tenir en ment els ingressos que es generen de forma mensual. Amb les despeses no és tan fàcil. És important tenir una bona planificació financera a les finances personals, per no patir ensurts. I és aquí on la banca en línia ens pot ajudar, ja que podem obtenir un resum de resultats per tenir una idea de les despeses i dels ingressos. Es posa a disposició del client una sèrie d’eines intuïtives i fàcils d’utilitzar.
Quin objectiu té l’aplicació El Meu Dia a Dia?
Es crea per portar un control i seguiment de les nostres despeses. Ens permet seleccionar un determinat període de temps i veure les despeses segmentades en categories i subcategories. Podem saber al 100% en què destinem els diners.
Es parla de comoditat, control i utilitat. Per què?
Totes aquestes funcions les portem “a la butxaca” i són accessibles en qualsevol moment, donat que es pot fer a través de la nostra aplicació o bé des de l’ordinador, accedint a la nostra pàgina web.
La funcionalitat d’Els Meus Pressupostos ajuda el client a estalviar?
Entre les opcions de què disposen els clients del BBVA per administrar la seva economia hi ha l’eina Els Meus Pressupostos, disponible tant al web com a l’App. Permet assignar l’import màxim a gastar en una determinada categoria de despeses, per portar un control de manera còmoda i visual. Quan el client estigui a punt d’assolir el pressupost fixat, la funcionalitat li enviarà una alerta
Una de les altres funcionalitats és Les Meves Metes?
Si el que vol el client és estalviar per a una finalitat concreta, pot crear-se una “meta”. Per fer-ho, ha de posar un objectiu d’estalvi, fixar els diners que necessita i fixar el termini. A partir d’aquest punt, només cal escollir la manera de portar-la a terme.
Quina resposta han tingut, dels clients?
La resposta dels clients ha estat molt positiva. El fet de poder disposar d’aquestes eines de manera gratuïta, que sigui fàcil d’utilitzar i que sigui flexible quant als períodes a fixar, de les finalitats i dels imports, aporta molt de valor en la relació entre el BBVA i els seus clients.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.