Economia

Bones ocupacions als hotels pel pont d’octubre

La Federació d’Hostaleria de les Comarques de Girona preveu que aquest pont del 12 d’octubre suposarà una ocupació d’entre un 80% i un 85% als establiments de la Garrotxa, que és la comarca que tindrà més ocupació, seguint amb les zones d’interior i de muntanya, a l’interior de la comarca de la Selva l’ocupació serà més baixa, entre el 30% i el 35%, i el Ripollès i a la Cerdanya entre un 65% i un 70%.

Respecte a la ciutat de Girona i a les seves rodalies, durant aquest dies s’espera que l’ocupació se situï entre un 65% i un 70%, i a les zones del litoral gironí, entre un 60% i un 65% a l’Alt Empordà, un 65% i un 70% a la zona de la Costa Brava Centre i entre un 70% i un 75% a la Costa Brava Sud. La mitjana d’estades per aquest pont és de dues nits per persona i el dia que hi haurà major ocupació serà dissabte. Pel que fa al perfil del turista, i com és habitual i seguint la tendència, a les comarques gironines el turista majoritari que pernoctarà serà de proximitat i català, de la ciutat de Barcelona i rodalies, tot i que en un menor percentatge també hi haurà visitants de les altres comarques de Tarragona, Lleida i de Girona mateix. Pel que fa al turista estranger, durant aquests dies s’espera la visita de ciutadans francesos, encara que en un menor nombre respecte al català.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.