Gran angular

Tot a punt per rebre la indústria del joc

Els líders del sector reserven espai a la fira Barcelona Games World

La Co-Op Business Zone, una nova àrea pensada per impulsar el sector

Badland Games, Bandai Namco Entertainment, Electronic Arts, GAME, Koch Media, Microsoft Xbox, Nintendo, Sony Computer Entertainment, Take Two Interactive i Warner Interactive són alguns dels líders mundials de la indústria dels videojocs que participaran a la Barcelona Games World (BGW), organitzada per l'Associació Espanyola de Videojocs (AEVI) i Fira de Barcelona. El recinte firal de Montjuïc allotjarà del 6 al 9 d'octubre aquest esdeveniment, que se celebrarà per primer cop a la capital de Catalunya.

A la BGW es presentaran les ultimíssimes novetats en jocs, hi haurà competicions professionals i d'aficionats, amb la participació dels millors gamers i amb premis de fins a 15.000 euros, reunirà els youtubers més seguits del món, i estrenarà l'espai Retrobarcelona, amb videojocs clàssics i vintage, i un petit museu de l'evolució de les videoconsoles. Tampoc no hi faltaran tallers, xerrades i classes d'exhibició.

Els desenvolupadors, inversors i distribuïdors internacionals disposaran, a més, de l'espai Co-Op Business Zone. “Aquest espai té com a objectiu impulsar la indústria nacional dels videojocs i potenciar la seva internacionalització”, explica José María Moreno, director general de l'AEVI, que destaca que “a Catalunya i Madrid hi ha el 80% dels més de 400 petits desenvolupadors de l'Estat”, als quals els volen “donar suport”. Els 13 milions d'usuaris i els 1.100 milions de facturació del 2015 situen l'Estat com a quart país europeu en consum de videojocs.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Tot a punt per rebre la indústria del joc

Publicat a