Economia

pagesia

turisme

La Garrotxa triomfa en el Benvinguts a Pagès

Amb 750 visites a les seves explotacions agrícoles i ramaderes, la comarca ha estat de les que més públic han atret en la segona edició de la campanya

La segona edició de Benvinguts a Pagès –una campanya de promoció de l’agroturisme– ha estat un èxit de participació a nivell de tot el país, ja que amb relació a l’any passat el nombre de visitants ha passat de 12.500 als 18.000. Una de les comarques que n’han tingut més ha estat la Garrotxa, on se n’han comptabilitzat 750. Al Ripollès i la Cerdanya també hi va haver una afluència important.

La campanya, consistent en visites guiades i gratuïtes per acostar el món de pagès a la resta de la societat (principalment a un públic familiar), aquest any es va centrar en els dies 3, 4 i 5 d’aquest mes, però fins divendres continuen les activitats de la Setmana Bio, incorporada al programa de Benvinguts a Pagès.

A la Garrotxa hi han pres part sis explotacions: La Fageda, Mas Boscà Nou, Planeses, Porcs Casolans Corominas, Ramaderia l’Estrol i el Mas la Coromina. Precisament en aquest darrer espai, situat a Joanetes (la Vall d’en Bas), la consellera d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació va obrir oficialment el Benvinguts a Pagès. A més, disset restaurants i allotjaments de la comarca hi van col·laborar.

A tot el país hi han pres part 200 explotacions i hi han col·laborat prop de 200 restaurants i 220 allotjaments.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.