Economia

economia

Seat guanya 130 milions fins el juny, el seu rècord històric

El benefici operatiu augmenta un 40,9% respecte del primer semestre del 2016

La firma automobilística Seat ha tancat el primer semestre amb un benefici operatiu de 130 milions d’euros, el que suposa un salt del 40,9% respecte del mateix període del 2016 i el registre de la seva millor xifra de la història en un primer semestre. La xifra de negoci de gener al juny va assolir els 5.054 milions d’euros, un 12,7% més.

La firma del grup Volkswagen també va anunciar fa uns dies que aquest primer semestre ha estat el millor de la història en quant a comercialització de vehicles, amb un total de 246.500 (un 13,7% més que en la primera meitat del 2016). Tanmateix el nombre de vehicles facturats (que inclouen els fets per a altres marques del grup com l’Audi Q3) va créixer un 9,8%.

Seat rendibilitza així la seva gran aposta comercial amb el llançament de nous models dins la categoria dels SUV, amb l’Ateca, l’Arona i el futur SUV gran, així com el nou Ibiza i la versió renovada del León.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.