Política

eleccions 21-D

Rivera no veuria gens malament la dupla Arrimadas-Iceta per governar Catalunya després del 21-D

Afegeix que només posa un requisit: que la candidata de Cs sigui la presidenta de la Generalitat

Diu que l’independentisme votarà majoritàriament ERC i que el PP “patirà” en aquesta cita electoral

El president de Ciutadans, Albert Rivera, ha assegurat aquest dimecres que no veuria “malament” el tàndem Inés Arrimadas-Miquel Iceta per governar Catalunya després del 21-D, però sempre i quan que sigui en aquest “ordre”, o sigui amb Arrimadas com a presidenta.

Per Rivera, la clau d’aquests comicis és que la suma del PSC i els comuns sigui “inferior” a la que aconsegueixi Cs, ja que d’aquesta manera, els socialistes catalans “no tindran cap altra alternativa” que formar govern amb el partit taronja.

Albert Rivera creu que tot el vot “constitucionalista” es concentrarà bàsicament al voltant de Ciutadans, mentre que l’independentisme ho farà al voltant d’ERC, i els que “patiran” en aquesta cita electoral seran els comuns i el PP. Això no obstant, segons la seva opinió, Esquerra està baixant i no veu Marta Rovira com una candidata que motivi l’electorat.

Rivera ha fet aquestes declaracions en una conversa informal amb periodistes durant la recepció oficial al Congrés amb motiu del 39è aniversari de la Constitució.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.