Economia

economia

La CNMV admet a tràmit l’opa de Colonial a Axiare

El supervisor del mercat financer analitzarà l’operació per aprovar-la i obrir el termini d’acceptació

La Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV) ha admès a tràmit l’OPA que Colonial ha llançat sobre Axiare amb la finalitat de fusionar aquesta socimi (societat d’inversió al mercat immobiliari) i constituir la primera empresa d’edificis d’oficines en lloguer de l’Estat i una de les primeres d’Europa. El supervisor del mercat ha acceptat l’oferta en considerar que “el fullet explicatiu de l’operació i els altres documents presentats s’ajusten a la legislació, després de les modificacions registrades aquest passat 5 de desembre”.

D’aquesta forma, la CNMV iniciarà ara l’anàlisi i estudi de tota aquesta documentació per poder autoritzar l’operació. Es tracta d’un procés que porta entre dos o tres mesos a la conclusió dels quals s’obre el preceptiu termini d’acceptació.

En la seva OPA, Colonial ofereix 18,50 euros per cada acció d’Axiare, socimi de la qual ja és primer accionista amb un 28% del capital. No obstant això, aquesta contraprestació es queda en 18,36 euros per títol una vegada es descompti el dividend recentment pagat per Axiare.

En les últimes setmanes, la immobiliària que dirigeix Pere Viñolas va tancar amb èxit una col·locació de bons per 800 milions d’euros i, posteriorment, va executar una ampliació de capital accelerada amb la qual va aixecar altres 416 milions d’euros.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.