Economia

El nou centre comercial de Lloret de Mar serà el més gran de la Costa Brava

Portalloret tindrà 19.281 metres quadrats repartits en dues plantes i un aparcament de més de mil places

S’hi construeix un hipermercat Esclat

El nou centre comercial Portalloret, en el qual el Grup Bon Preu construeix el primer hipermercat Esclat del municipi, esdevindrà el més gran de Lloret de Mar i de la Costa Brava, amb un total de 19.281 metres quadrats repartits en dues plantes i un aparcament de 1.100 places. L’hipermercat Esclat serà a la planta baixa del centre comercial, amb una sala de vendes de 4.200 metres quadrats i 800 metres quadrats de magatzems i oficines. El Grup Bon Preu inverteix 15 milions d’euros en aquest nou hipermercat, que generarà 100 llocs de treball de manera directa i 320 de manera indirecta. Està previst que la data d’obertura sigui a finals de novembre del 2018.

Portalloret, que és el nom comercial del nou centre, estarà situat a l’avinguda de les Alegries, un lloc que es considera estratègic ja que és a l’entrada principal de Lloret de Mar. Bon Preu i Nova Lloret són els propietaris d’aquest nou centre. El Grup Bon Preu remarca que amb la construcció de Portalloret es contribueix al desenvolupament urbanístic del municipi i a millorar l’oferta comercial a la localitat per esdevenir un punt d’atracció per al turisme de qualitat.

L’alcalde de Lloret de Mar, Jaume Dulsat, va destacar que la construcció d’aquest centre comercial revertirà positivament en l’economia local oferint molts nous llocs de treball. Per Dulsat, “aquest projecte potencia una de les principals entrades a Lloret” després del conveni urbanístic del pla parcial de Sant Quirze que l’Ajuntament va tancar amb el Grup Bon Preu i Nova Lloret.

LA XIFRA

100
llocs de treball
de manera directa generarà el nou centre, i 320 de manera indirecta.

LA DATA

30.11.2018
és la data d’obertura
prevista per al nou centre comercial, que tindrà el nom de Portalloret.

Pla parcial de Sant Quirze

Ha fet possible la construcció de la rotonda de l’avinguda de les Alegries, la rotonda del cementiri municipal, la urbanització amb vials per a cotxes i vianants de davant de l’oficina de turisme central i la urbanització, també amb vials per a cotxes i vianants, dels accessos a la urbanització de Puigventós. També s’adequarà l’espai destinat a un futur equipament escolar i un parc infantil, així com l’accés al turó d’en Buc amb una passera.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.