Economia

Currículums, a la Fira de les 40 Hores de Ripoll

En rebran en persona els directius de les principals empreses ripolleses

La Fira de les 40 Hores de Ripoll es convertirà (del 16 al 18 de març) en un networking ocupacional, ja que els directius i els responsables de recursos humans de les principals empreses del Ripollès hi seran per rebre currículums dels qui busquen feina. Segons ha informat la Unió Intersectorial i Empresarial (UIER), hi haurà directius de Comforsa, Edicas, Sodeca, Fibran, la Fundació MAP, Mercadona i de la mateixa UIER, entre altres. El punt de trobada serà, dissabte vinent, a la vela que l’entitat tindrà a l’espai firal de la plaça de Sant Eudald, coincidint amb el seu trenta-cinquè aniversari. La presentació de currículums també es podrà fer per videoconferència. En el mateix espai, la UIER presentarà un projecte de captació d’activitats i un de captació de talent, subvencionats per la Diputació de Girona.

Un espai per a les noves tecnologies i les energies alternatives (plaça de l’Ajuntament) i un altre per a les editorials catalanes (plaça Clavé) són les altres principals novetats de la Fira de les 40 Hores de Ripoll. Aquest any la fira consolida l’increment del nombre d’expositors i n’hi haurà 201, que es repartiran per tot el centre de la capital ripollesa. Es tracta de la fira multisectorial més important de la comarca.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.