Economia

Nous premis T de la Fundació Comas

Al dinamitzador cultural Josep Lloret, el mecenes Antoni Vilacasas i els empresaris Jordi Grau i Maria Dolors Segarra

La Fundació Jordi Comas i Matamala ha reconegut, en la segona edició dels premis T, les trajectòries del mecenes Antoni Vila Casas, del matrimoni d’empresaris de Palafrugell format per Jordi Grau i Maria Dolors Segarra, i del dinamitzador cultural Josep Lloret.

Els guardons es van donar en el decurs de la celebració del VI Memorial Jordi Comas, que es va celebrar a l’hotel Costa Brava de Platja d’Aro i que va reunir gairebé 120 persones. El premi simbolitzat per la lletra T s’inspira en els conceptes que defineixen els eixos de la Fundació Jordi Comas Matamala: turisme i transversalitat. Els guardonats van ser: Antoni Vila Casas, empresari farmacèutic i mecenes, que va ser guardonat per haver reforçat l’oferta cultural de la Costa Brava amb l’obertura de dos museus d’art contemporani. Jordi Grau i Maria Dolors Segarra, ho van ser per haver crear una empresa familiar d’èxit, Licors Grau, que acaba de fer 40 anys convertida en un referent a tot l’Estat i una de les empreses capdavanteres a Europa. Finalment, Josep Lloret i Collell ha estat distingit per la seva trajectòria com a dinamitzador cultural, ideòleg i impulsor del Festival de Música de Torroella.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.