Economia

La Ruta de Tapes de Roses supera rècords

L’edició d’enguany ha multiplicat per sis el nombre de tapes venudes el 2017

La tercera edició de la Ruta de Tapes de Roses ha superat tots els rècords: durant la mostra –del 6 al 15 d’abril– els bars i els restaurants adherits a la campanya han servit un total de 145.000 tapes i han multiplicat gairebé per sis els nombre de consumicions de l’edició de l’any passat, en què es van servir 25.000 racions.

Tot i esperar un augment en el nombre de tapes servides respecte a la passada edició, tenint en compte que enguany hi participaven 71 establiments contra els 51 del 2017, fet que ja augurava millors xifres, els resultats han estat aclaparadors i han superat tots els pronòstics, amb una mitjana de 14.500 tapes servides cada dia. L’àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Roses, impulsora de la campanya gastroenològica, valora molt positivament aquests resultats i el desenvolupament de la campanya, pensada per donar a conèixer la riquesa i la qualitat culinària del municipi i la producció enològica de la DO Empordà.

Els guardons a les millors tapes del 2018 (una d’elegida per votació popular i l’altra per votació d’un jurat), es faran públics diumenge vinent a les 19 h, en el marc de la Mostra del Vi, que tindrà lloc a la plaça Catalunya.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.