Economia

Salvador Alemany deixa la presidència d’Abertis

El consell d’administració també relleva els representants de Criteria-La Caixa i altres consellers independents

Salvador Alemany deixa aquest divendres la presidència d’Abertis, després que l’opa d’ACS i Atlantia (vehiculada a través de la filial alemanya d’ACS, Hochtief) hagi prosperat. El consell d’administració d’Abertis es reuneix no només per rellevar Alemany, sinó també la resta de consellers que ho són en representació de Criteria-La Caixa: Marcelino Armenter, Juan José López Burniol i Susana Gallardo, a més de Carmen Godia (consellera dominical per Inversiones Autopistas). També marxaen la majoria de consellers independents.

En un primer moment, els rellevaran representants de Hochtief, que és qui formalment ha presentat l’opa, i caldrà veure si hi ha nous canvis un cop ACS i Atlantia entrin en l’operació.

Així doncs, el consell d’aquest divendres escollirà un president provisional i nous consellers. En canvi, es preveu que José Aljaro segueixi com a conseller executiu-director general. Aljaro va ser nomenat després que Francisco Reynés (que era vicepresident executiu i conseller delegat) assumís la presidència de Gas Natural.

Salvador Alemany és president d’Abertis des del 2009 i va ser-ne conseller delegat a partir del 2003 quan es va fundar la companyia. Des del 1998 fins a la creació d’Abertis va ser conseller-director general de l’antiga Acesa.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.