Economia

Roba, jocs i clauers per endur-se un record de l’estada a Banyoles

Els dissenys renovats de la roba de marxandatge són una de les novetats del catàleg de records d’aquesta temporada turística de Banyoles, presentat ahir. Per a la mainada es posen a la venda unes samarretes amb el dibuix del drac o monstre de Banyoles, dissenyat per l’equip Can Seixanta. Quant als jocs, s’ofereixen un dòmino, un trencaclosques petit i uns minicalidoscopis, amb il·lustracions de l’artista Txell Darné. Específicament per al públic adult, s’ha incorporat un clauer de fusta, amb la silueta de la pesquera La carpa d’or. Paral·lelament, s’han posat en circulació unes bosses de cotó reutilitzables per col·laborar en la reducció de l’ús de bosses de plàstic i paper. En el catàleg es mantenen productes clàssics com el retallable del Tren Pinxo i la làmina per pintar. D’altra banda, a l’oficina de turisme, situada en una pesquera de l’estany, es venen productes de temporades anteriors a preus rebaixats.

La regidora de Promoció Econòmica, Joana Vilà, va explicar en la presentació que “en el disseny i el plantejament de tots els elements s’han buscat objectes que fossin pràctics, útils o per compartir amb la família”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.