Economia

Les terrasses de Girona inicien l’horari d’estiu

Les terrasses de la ciutat de Girona inicien aquest cap de setmana l’horari d’estiu, que els permetrà tenir obert entre setmana fins a mitjanit, dos quarts d’una o la una de la matinada, depenent de si estan a la zona A, B o C, mentre que els divendres i dissabtes l’horari es mantindrà fins a mitjanit (zona A), s’allargarà fins a dos quarts d’una (zona B) i fins a les dues (zona C). Les zones no són àrees del carrer, sinó que van per carrers. El regidor d’Urbanisme, Joan Alcalà, destaca que és el mateix horari d’altres anys.

Horari especial avui

Aquesta nit, coincidint amb la revetlla, les terrasses tenen autorització per obrir fins a la una (zona A), les dues (zona B) i dos quarts de tres (zona C).

Cal destacar que tant els horaris d’avui com els d’estiu no són aplicables a les terrasses que tenen alguna restricció horària.

Des de la Fecasarm, que és qui va sol·licitar aquests allargaments d’horaris, es va fer ahir una valoració “molt positiva” i es va dir que aniria molt bé durant els caps de setmana o sobretot per aquesta nit, que és “una de les nits més concorregudes de l’any”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.