Editorial

editorial

L’Econòmic celebra el seu vuitè aniversari

‘Start-ups’ seleccionades com Verse, Holaluz, Kantox i Wallapop confirmen l’encert en els pronòstics anteriors perquè arriben a l’èxit

L’Econòmic celebra el seu vuitè aniversari. Any rere any, la publicació informa, analitza i tracta en profunditat els aspectes de la vida econòmica i empresarial més rellevants de Catalunya i el món. En aquests vuit anys, o el que és el mateix, en els 284 números publicats, hem explicat la duresa de la crisi econòmica viscuda i també la recuperació i el creixement que s’observa en els darrers temps. Hem parlat de les iniciatives empresarials de moltes pimes, de la manera de vèncer les dificultats de finançament per a moltes empreses, mitjanes i grans, d’arreu del país i hem volgut entrar a analitzar els principals sectors d’activitat econòmica de casa nostra. També hem fet entrevistes en profunditat a experts economistes, empresaris i professionals per conèixer de primera mà com funciona el teixit empresarial català. En els darrers quatre anys hem volgut celebrar aquest aniversari amb tots els lectors, anunciants i amics presentant un ampli reportatge sobre les noves start-ups catalanes de què més es parlarà pel seu model de negoci i pel seu enorme potencial de creixement de cara al futur immediat. Enguany, també ho hem fet. I ha estat possible gràcies a l’ajuda d’un grup d’experts, de diversos àmbits, que han proposat les empreses. Després de la votació n’hem escollit deu, hem fet una fotografia de grup i hem parlat amb elles perquè ens expliquin la seva activitat, com han estat els primer mesos de vida i què és el més difícil d’ara en endavant per avançar cap al camí de l’èxit. Aniling, Atomian, Boxmotions, Carnovo, Eelp, Gestoos, Mosaic, Stayforlong, Housfy i Submer han estat les start-ups seleccionades.

L’equip de L’Econòmic està orgullós de fer aquest exercici periodístic anual perquè podem veure, any rere any, la vitalitat d’un teixit empresarial sòlid i innovador. Barcelona s’està consolidant com una de les tres ciutats europees amb més atractiu i projecció per desenvolupar noves empreses tecnològiques i biotecnològiques.A més, quan mirem enrere veiem que les start-ups que hem escollit fins ara han fet passos de gegant. Casos com Verse, Anaconda Biomed, Red Points, SocialCar, Holaluz, Akamon, Kantox, Minoryx i Wallapop així ho demostren.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.