Economia

El patronat de la Politècnica premia el talent

Atorga la 23a edició dels premis Patronat a projectes de final de carrera

La 23a edició del premis Patronat a projectes de final de carrera del patronat de la Politècnica va atorgar 35.950 euros en diferents premis i beques als 14 alumnes amb més talent de la Politècnica. Més de 200 assistents van acompanyar els premiats a l’acte, en què també hi va haver la conferència Girona, ciutat universitària, Girona, ciutat innovadora, de l’alcaldessa de Girona, Marta Madrenas.

Amb aquests premis, dotats amb 600 euros, el patronat de la Politècnica reconeix els millors projectes de fi de grau de cadascuna de les titulacions que es fan a la Politècnica. Així mateix, s’atorga un premi, també dotat amb 600 euros, al projecte amb més aplicació pràctica entre els presentats.

Entre els alumnes premiats hi ha Albert Cañigueral Triadó, Jordi van Leeuwen Bernat, Gerard Cordeiro Santanach, Marc Comas Clariana, Ramon Viñas Torné, Jordi Ribó Rovira, Guillem Valls Calm, Genís Busquets Arpa, Fatima Zahrae Khamar, Anna Austrich i Comas, Marc Portaló Cedacers, Sergio Gómez Cosgay, Oscar Galera Alfaro i Mark Rühle Bosch.

Durant l’acte també es lliuren dues beques Josep Maria Ginés i Pous, dotades amb 14.000 euros cadascuna per cursar estudis de postgrau.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.