Economia

Maurici Lucena serà el nou president d’Aena

L’exportaveu del PSC al Parlament treballava al Banc Sabadell

L’exportaveu del PSC al Parlament Maurici Lucena serà nomenat aquest divendres nou president d’Aena en substitució de Jaime Garcia-Legaz, nomenat pel PP, segons publica aquest dijous El Mundo i ha confirmat l’ACN.

El nomenament de Lucena, que actualment treballa al Banc Sabadell com a director de Regulació Prudencial i Public Policy, es farà a proposta del ministre de Foment, José Luis Ábalos. L’exportaveu socialista es va incorporar a l’entitat al juny del 2016 després d’abandonar la política.

Lucena va treballar com a assessor econòmic del PSC en les eleccions al Congrés del 2004 a les ordres de José Montilla i posteriorment va ser director general del Centre per al Desenvolupament Tecnològic Industrial i vicepresident executiu d’Isdefe, una empresa pública adscrita al Ministeri de Defensa.

En les eleccions autonòmiques del 2012 va sortir escollit diputat del PSC després de concórrer com a número 2 per Barcelona i va ser nomenat portaveu del partit a la cambra catalana.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.