Economia

La multinacional japonesa Rakuten preveu instal·lar una seu a Barcelona

Foment del Treball ha mediat entre l’empresa i el govern a través de la consultora Pricewaterhouse Coopers

La patronal confia que en uns quinze dies hi pugui haver una primera reunió entre directius de l’empresa i el govern

La multinacional japonesa Rakuten, patrocinador principal del Futbol Club Barcelona, preveu instal·lar una seu a la capital catalana, segons han confirmat a l’ACN fonts de la patronal catalana Foment del Treball.

El gegant del comerç electrònic japonès instal·laria, així, una seu per a Europa del seu negoci en terres barcelonines, en una ubicació que fins al moment no ha transcendit. Les negociacions estarien en un punt força avançat, fins al punt que des de Foment del Treball confien que en uns quinze dies hi pugui haver una primera reunió entre els directius de l’empresa i els membres de l’executiu cata

El paper de Foment ha estat important en l’assumpte, ja que el seu president, Josep Sánchez Llibre, ha fet de mediador entre l’empresa i el govern, a través de la consultora Pricewaterhouse Coopers. Sánchez Llibre ja avançava aquest matí l’interès d’un grup “molt important” per instal·lar-se a Barcelona.

El màxim dirigent de la patronal ja n’ha parlat amb el vicepresident del govern, Pere Aragonès, i amb el president, Quim Torra, que segons Foment han mostrat bona predisposició davant d’una iniciativa que pot suposar una inversió de diversos milions d’euros i la creació de llocs de treball.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.