Economia

L’atur interanual baixa un 7,5% a l’agost a Salt

L’índex de desocupació respecte al juliol també ha disminuït un 0,24%

L’Ajuntament de Salt va informar ahir que el municipi ha tancat l’agost amb 2.040 aturats registrats, una xifra que suposa una reducció del 7,57% en comparació amb el mateix mes de l’any passat. En concret, al llarg d’aquest període han trobat feina un total de 167 persones. D’altra banda, en el transcurs de l’agost d’enguany, han aconseguit feina cinc ciutadans a la vila (una dada que ha comportat un descens del 0,24% del nombre d’aturats respecte al juliol). El consistori destaca que “aquesta tendència a la baixa dels darrers mesos contrasta amb els percentatges de Catalunya, on, per exemple, durant l’agost l’índex d’atur s’ha incrementat en un 3,5%”. El regidor de Foment de l’Ocupació de Salt, Toni Vidal, ha valorat positivament les darreres dades locals, subratllant que “són fruit de la tasca que portem a terme des de l’Espai Municipal d’Ocupació, el treball en xarxa i la participació en programes del Servei d’Ocupació de Catalunya”.

A Salt, el sector agrícola és el que ha viscut un descens més important (16%) pel que fa a la desocupació, mentre que, segons el nivell formatiu, l’Ajuntament remarca que la variació mensual més notable s’ha produït en els aturats amb els estudis primaris incomplets: d’aquesta franja, han trobat feina 28 persones.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.