Empreses

Una ronda de 162.000 euros per a Catevering

El marketplace de serveis de càtering vol créixer per l’Estat espanyol

Catevering, marketplace especialitzat que permet les empreses comparar, personalitzar i reservar online serveis de càtering, ha obert una nova ronda de finançament amb la plataforma The Crowd Angel per valor de 162.000 euros.

Catevering és la primera foodtech que ha assolit digitalitzar de forma reeixida un sector amb un mercat en creixement de més de 200.000 milions d’euros anuals. Del 2013 ençà, el volum de negoci d’aquest sector ha crescut de forma acumulada gairebé un 15%, atès que ha esdevingut l’opció preferida per a esdeveniments de particulars i empreses, pel que fa a serveis de restauració.

En menys d’un any, aquesta foodtech ha aconseguit acollir en la seva plataforma una xarxa de més de 74 càterings de tot l’Estat espanyol i ha assolit un volum de negoci de 500.000 euros, després de prestar serveis a més de 300 clients, que s’ha traduït a gestionar àpats per a més de 55.000 persones. En els darrers mesos, Catevering ha crescut al voltant d’un 20% mensual, i ha iniciat la seva activitat a Madrid, després de tancar una primera ronda de finançament de 100.000 euros amb els fons Encomenda i Abac Nest.

Oportunitat de negoci.

Com diu Gonzalo Mesorio, director i cofundador de la companyia, “amb l’ajut d’aquesta segona ronda de finançament amb The Crowd Angel, la companyia podrà consolidar la seva expansió a ciutats com València, Sevilla o Màlaga, i, a més, donar el salt a Portugal, per més endavant abastar el mercat llatinoamericà.” També és previst ampliar la plantilla de l’empresa, que ara compta amb onze professionals.

Per la seva banda, Ramón Saltor, director de The Crowd Angel, creu que “en un moment en què les empreses de càtering estan vivint el seu moment més dolç, un marketplace com Catevering és una gran oportunitat per entrar com inversor en aquest nínxol de mercat.”



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.