Empreses

Tres empreses immobiliàries es fusionen en 3 Capital

El volum de negoci consolidat de les firmes originals va superar els 212 milions d’euros el 2018 i la previsió és assolir els 350 milions el proper any

Item Fitch, BRIC Consulting i Vanguard Student Housing, amb més de vint anys a consultoria, promoció i gestió immobiliària, s’han fusionat per crear 3 Capital Real Estate. Els socis fundadors són Tomás Marc García Permanyer, Juan Gallardo, César Moneo, Francesc Puiggalí, Xavier Robert, Roger Serrallonga i Álex Tejero.

La nova societat es va constituir formalment el passat 4 de juliol, amb un volum de negoci consolidat de les tres firmes de 212 milions d’euros a tancament de 2018 i la previsió és assolir els 350 milions durant el proper any amb projectes en curs i d’altres ja compromesos. Només la divisió de pisos d’estudiants compta ja avui amb prop de cinc-centes places.

Una de les àrees d’activitat de la nova empresa és la gestió de les expectatives d’inversió i desinversió de fons, socimis, family offices i cadenes hoteleres, principalment. En l’àmbit de la promoció, 3 CAPITAL, preveu el desenvolupament de projectes amb recursos propis així com la promoció delegada a Barcelona, Madrid, València i Màlaga.

La previsió pel proper any és duplicar l’estructura, amb l’obertura d’una nova seu a València.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.