Gran angular

El comité d’Stradivarius convoca vaga al novembre

Els treballadors reclamen que s’equiparin les condicions laborals de la plataforma logística de Sallent a les de les altres plantes

El comitè de treballadors de la planta logística d’Stradivarius a Sallent (Bages) ha convocat vaga per als propers 4, 5 i 6 de novembre, per reivindicar l’equiparació dels salaris amb els empleats dels altres centres logístics del grup Inditex. El comitè denuncia que la de Bages és la planta amb les pitjors condicions laborals de totes les plataformes logístiques del grup d’Amancio Ortega, amb uns salaris de 300 euros menys que la resta. “Els treballadors de la planta catalana exigeixen tindre el mateix salari, la mateixa jornada, i els mateixos beneficis socials que tenen la resta dels centres”, expliquen.

Des del comitè asseguren que fa temps que hi havia obert un procés de negociació però que el comitè ha decidit trencar-lo en comprovar que la direcció no accepta l’equiparació que proposa els representants dels treballadors.

En la darrera Junta d’Accionistes del Grupo Inditex CC.OO va demanar que es construeixi un marc de relacions laborals comú en els centres de logística per acabar amb l’heterogeneïtat de les relacions laborals que es donen a la companyia. Des del comitè recorden que des que a l’any 2000 es va iniciar la negociació col·lectiva en el grup tèxtil, s’han signat acords amb continguts i vigències molt diferents.

Segons asseguren, aquesta és la primera vegada des de fa anys que es convoca una vaga de 24 hores al grup, propietat d’Amancio Ortega.

A la planta del Bages, l’empresa hi té 349 treballadors, dels quals 230 són indefinits.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.