Gran angular

El somni d’una casa eficient

Una enquesta prova que s’imposa la cultura de la transició energètica

La transició energètica engresca la població, si fem cas d’un estudi en què el 76% dels ciutadans enquestats declaren que els agradaria que la casa del futur sigui una llar eficient energèticament, i equipat amb tecnologia avançada.

L’estudi, realitzat per ManoMano.es, marketplace especialitzat en bricolatge, jardineria i millora de la llar, amb la col·laboració de la consultora internacional YouGov, recull que el 83% dels enquestats fixen com a prioritat l’ús de panells solars i energies renovables. Un 73% considera que la seva casa del futur ha de ser més innovadora en domòtica i connectivitat, en la creença que l’smart home garanteix un estil de vida més còmode, gràcies a les solucions d’intel·ligència artificial i els dispositius connectats. Així mateix, un 49% considera imprescindible comptar amb un sistema intel·ligent a la llar, que permeti controlar el consum de forma automàtica per poder estalviar energia.

El 93% pensa que és fonamental que la inversió personal s’adreci a la construcció d’una casa sostenible i ecològica, respectuosa amb el medi ambient.

Això si, també fan palès la por davant els riscos de viure en un món cada vegada més connectat, cosa que pot afectar les seves dades personals (un 80%). En aquest sentit, un 90% dels enquestats coincideix en la necessitat d’invertir en sistemes de seguretat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.