Gran angular

Un 41% de les ofertes de treball demana idiomes

L’anglès és la llengua predominant, amb un 87,7%

Fins a un 41% de les ofertes de feina a Catalunya demanen el coneixement d’idiomes, a banda del català i el castellà, segons un estudi d’Adecco.

Dins d’aquestes ofertes que demanen idiomes, l’anglès és clarament hegemònic, amb un 87,2%, molt per damunt del francès, amb un 17,1%, i l’alemany, amb un 9,4%. Un 15,5% d’ofertes demandarien altres idiomes (àrab, rus, xinès, romanès, etc.) Segons constata l’estudi, cada vegada és més habitual que siguin diverses les llengües que es demanen per a una mateixa vacant.

A més categoria professional, més demanda d’idioma: més de la meitat de les ofertes destinades a directius sol·liciten coneixement d’idiomes mentre que les adreçades a empleats constitueixen el 16,5%.

Per àrees funcionals, la de màrqueting, comunicació i continguts demana actualment, en un 44,4%, coneixement d’idiomes, passant així al primer lloc.

Les ofertes que exigeixen coneixement d’idiomes també varien en funció de la titulació: en els primers llocs hi trobem les ofertes destinades a enginyers de materials (86,4%), que arrabassa la primera posició a la titulació d’Hostaleria i Turisme (82,2%).



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.