Empreses

Grup Montaner bat rècords de facturació

La firma de recursos humans frega els vuit milions al mes d’octubre

Grup Montaner, holding d’empreses expertes en la gestió de recursos humans, ha tancat el mes d’octubre amb un rècord de facturació mensual en tota la seva trajectòria, en assolir els 7.786.887 euros entre l’Estat espanyol i Andorra. La xifra suposa un 10,64% més que el mateix mes de l’any passat.

Durant el mes d’octubre, l’empresa ha reforçat la seva oferta de serveis a sectors com el carni, la pastisseria industrial i l’hostaleria, especialment en serveis de Quality, la marca del grup que s’ha especialitzat en la selecció de treball temporal, que ha contribuït en un 56,5%, i TQ Servicios, empresa que presta serveis d’outsourcing, i que representa un volum de negoci del 43%.

La forta posició del grup en aquestes àrees li ha permès assolir un gran creixement a territoris com el País Valencià, Madrid i Catalunya, en aquest darrer cas especialment al sector hostaler.

Com explica Joan Montaner, director general de la firma, “hem donat grans passes en transformació digital, cosa que ens ha acostat a un servei modern i competitiu.”

Aquest any, la companyia ha fet dos nous llençaments: la selecció Onboarding, que garanteix l’èxit d’integració d’una nova persona a la companyia i les formacions #humanBits, adreçades a empreses per reforçar i millorar aspectes claus, com el lideratge, la comunicació i el treball en equip.

Fundada el 1973, aquesta empresa familiar compta actualment amb 36 oficines i un equip de 3.500 treballadors.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.