Gran angular

Judit Anido, nova presidenta de CataloniaBioHT

És la primera dona que ocupa la presidència de l’associació d’empreses del sector de les ciències de la vida i la salut

Judit Anido ha estat nomenada presidenta de CataloniaBio & HealthTech, l’associació del sector de les ciències de la vida i la salut. Anido que hi serà al capdavant de l’associació empresarial els propers dos anys, és la primera dona que ocupa aquest càrrec. Ho fa en substitució de Jaume Amat que passa a ser vicepresident primer.

Judit Anido és cofundadora i directora general de Mosaic Biomedicals, una firma que ha desenvolupat un fàrmac antitumoral de precisió junt al Vall d’Hebron Institut d’Oncologia (VHIO).

L’assemblea general de l’associació ha escollit també quatre vocals nous de la junta directiva actual tal com s’estableix en els estatuts. Els nous vocals són Marta Palicio, directora d’Innovació de Biokit; Carme Lagunas, cap de Desenvolupament i R+D de Ferrer Advanced Biotherapeutics; Alfons Nonell, CEO de The Patients Resource, i Joan Comella, CEO del Vall d’Hebron Institut de Recerca (VHIR).

Completen la junta Lluís Chico, soci director de NEOS Surgery com a vicepresident segon i tresorer; Àngel Alonso, director general de Vecmedical com a vicepresident tercer i secretari; Montserrat Vendrell, sòcia directora d’Alta Life Sciences; Lídia Cánovas, directora general d’Afers Regulatoris d’Asphalion; Albert Giralt, director general d’Avinent, i Isabel Amat, directora d’Innovació i Gestió del Pipeline de Reig Jofre.

Deixen les vocalies representants de les firmes Esteve, l’Hospital Clínic, Mind the Byte i Spherium Biomed.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.