Empreses

Cityscoot, nou operador de “motosharing” a Barcelona

L’operador francès iniciarà la seva activitat a Barcelona amb 350 motocicletes elèctriques, amb la previsió d’obrir servei aviat a altres ciutats de l’Estat

Cityscoot, operador francès en serveis de mobilitat elèctrica compartida, s’ha instal·lat a Barcelona, que li ha de servir de cap de pont per obrir el servei a altres ciutats de l’Estat.

Cityscoot, que va començar a operar a París l’any 2016, actualment té presència a Niça, Milà, roma i Barcelona, i posseeix una flota de més de 7.000 motos elèctriques. Per accedir a aquest servei es pot fer servir la pròpia app de Cityscoot, i a París i Niça també a través de l’aplicació mundial de ride-hailing Uber.

La nova operadora de motosharing començarà a operar a Barcelona amb una flota iniciat de 350 motocicletes elèctriques, el nombre màxim que de moment permet l’Ajuntament de Barcelona a cada operador després de l’última adjudicació de llicències.

Segons Alejandro Agustí, responsable de Ciyscoot a Espanya, “A Cityscoot estem convençuts que el futur de la mobilitat urbana serà 0 emissions i 0 soroll. La mobilitat elèctrica compartida té un paper clau en una nova mobilitat més sostenible, en la qual Barcelona treballa per a ser un referent. A Cityscoot treballarem de la mà de les Administracions per a promoure aquesta mobilitat eco-sostenible”.

La companyia compta arreu amb un equip de 332 treballadors especialitzats i el mes de febrer passat va anunciar una nova ronda de finançament de 23 milions d’euros.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.