Empreses

Happo Mask factura un milió d’euros en dos mesos

La marca és obra d’Antonio Archer, dissenyador portuguès instal·lat a Barcelona.

La marca Happo Mask de mascaretes dissenyades a Barcelona per l’equip d’Antonio Archer ha estat capaç de facturar un milió d’euros en tan sols dos mesos d’activitat. El dissenyador portuguès instal·lat a Barcelona des de fa més d’una dècada ha aconseguit situar la marca al capdavant de les mascaretes originals que es poden trobar en el mercat.

L’inici de la pandèmia va suposar una frenada econòmica important per al país i va ser en aquell moment quan Archer es va proposar fer un gir de 180 graus al seu projecte de disseny de roba interior masculina i passar al terreny de les mascaretes amb estil. “Tenia els dissenys, els proveïdors, el material i el suport necessari”, explica. I li va faltar temps per posar en marxa el nou projecte, en col·laboració amb la fàbrica Crivedi, propietat dels progenitors d’Archer, on es realitza la producció.

Poques setmanes després de donar forma a la idea, la família sencera va posar-se mans a l’obra perquè les comandes no paraven d’arribar. “Hi va haver una setmana que els meus pares, la meva germana i jo ens vam passar dotze hores seguides fent paquets de deu mascaretes. Va ser quan vam veure que el projecte funcionava”.

12.000 al dia.

Des del 27 d’abril passat, quan es va posar en marxa la cadena de producció, Happo Mask ha entregat més de 400.000 mascaretes a l’Estat espanyol, Portugal, França, Itàlia, Grècia, Regne Unit i Alemanya. El ritme de producció actual és de 12.000 mascaretes al dia. “Les posem a la venda sense intermediaris, tant si van destinades a particulars com a empreses”. Realitzen per ara la venda només a través del web ( https://happomask.com/es/ ), tot i que no es tanquen a obrir nous canals de venda, com ara farmàcies, parafarmàcies i altres establiments. Archer assegura que poden atendre comandes de més de 500 unitats.

Les mascaretes Happo Mask compten amb el certificat d’aprovació de Citeve, el laboratori de tecnologia tèxtil de referència a Portugal i l’únic acreditat al país per certificar les mascaretes com a aptes per a la protecció de la covid-19. Segons la garantia que certifica aquest ens portuguès, les mascaretes protegeixen després de rentar-les deu vegades a 60 graus. “Les certificacions es fan de cinc en cinc rentades, i estem en llista d’espera perquè ens certifiquin la validesa de les Happo Mask fins a les 25 rentades. Tanmateix, garantim que, pels materials que utilitzem en la seva fabricació, una mascareta de la nostra marca és efectiva fins a les 50 rentades a 60 graus de temperatura”, explica Archer.

Teixit lleuger.

Després de provar diferents teixits, els polièster és el que més s’adaptava al que buscaven. “Es tracta d’un teixit lleuger i fresc, ideal a més per a l’estiu”, explica el dissenyador. Tot i això, assegura que des de Happo Mask estan fent continuament proves de nous materials, per millorar l’efectivitat i la durabilitat de la mascareta.

La marca disposa actualment de més d’una trentena de dissenys de mascaretes per a homes, dones i nens. La més venuda és el model Happo Barcelona, disponible en les tres categories. “Cada Happo Mask està dissenyada amb molt d’afecte a Barcelona i produïda de manera sostenible a Portugal per Crivedi, un equip de professionals reconegut per la seva producció responsable, tant ambientalment con socialment, amb el certificat Global Organics Textile Standards”, comenta Archer.

Les mascaretes estan confeccionades amb tres capes protectores, la seva eficàcia ens prevé de contagiar i de ser contagiats, i són reciclables.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.