Política

La Moncloa admet que haurà de “modular” els pressupostos per atraure suports d’altres formacions

Montero: “Hem de fer l’esforç d’ampliar la base amb altres formacions”

La ministra d’Hisenda, María Jesús Montero, ha advertit aquest divendres que el seu executiu haurà de “modular” el projecte de pressupostos generals de l’Estat per atraure els suports parlamentaris necessaris per a la seva aprovació.

Tot plegat a les portes de les reunions que el president del govern espanyol mantindrà amb el PP, Cs, ERC i PNB, per aquest ordre. “Ara hem de fer l’esforç d’ampliar la base amb altres formacions polítiques i estic convençuda que és possible trobar un bon projecte de pressupostos on una gran part del Congrés se senti còmode”, ha dit.

Montero llança un missatge d’aquesta manera al seu soci de govern, Podem, després de setmanes d’aspreses entre les dues formacions per l’aposta del president del govern espanyol, Pedro Sánchez, de buscar els acords amb Ciutadans, tot i que aquest dimarts Sánchez ha apuntat que no descarta en cap cas un acord amb ERC.

En tot cas, segons Montero, aquests seran uns comptes flexibles que el govern espanyol aspira a aprovar amb altres formacions. Això afecta a la fiscalitat, que segons Montero tan el PSOE com Podem entenen que s’haurà d’“adaptar al cicle econòmic” i “s’implantarà a un ritme que permeti consolidar el cicle econòmic”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.