Política

La Moncloa creu que “Casado ha perdut una oportunitat d’or per demostrar si de veritat és un home d’estat”

Montero acusa Casado de pretendre treure rèdit polític de la pandèmia

La portaveu del govern espanyol, María Jesús Montero, ha comparegut a La Moncloa després de la reunió on el líder del PP, Pablo Casado, ha negat la disposició del seu partit a negociar els pressupostos o renovar els òrgans constitucionals.

Una reunió “decebedora”, ha afirmat Montero, que demostra que Casado “manté l’actitud de bloqueig” i que pretén utilitzar la pandèmia “amb interessos electoralistes”. La seva –ha dit– és l’oposició d’un partit “instal·lat en el frontisme” en plena emergència sanitària per un virus que “no entén de territoris ni de colors polítics”. “Casado ha perdut una oportunitat d’or per demostrar si de veritat és un home d’estat”, ha sentenciat.

Segons Montero, la negativa a afavorir la renovació del CGPJ, el TC, el Defensor del Poble i RTVE posa de manifest l’incompliment del “mandat constitucional” per part d’un partit “que s’embolica amb la bandera”.

La portaveu del govern espanyol també ha recordat a Casado que no es pot gestionar la crisi i les ajudes que arriben d’Europa amb uns pressupostos del 2018. “Hem d’impulsar uns nous comptes que canalitzin les necessitats dels ciutadans”, ha afirmat.

“Si no és ara el moment, quan creu el PP que és el moment de posar-se del costat dels ciutadans?”, ha preguntat Montero, que ha recordat que els electors volen que els partits “donin respostes” i no que generin “problemes”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.