Economia

Els accionistes de Bankia aproven la fusió amb CaixaBank

La junta extraordinària ha comptat amb la participació de 2.700 accionistes que representen el 80,16% del capital social

Els accionistes de Bankia han donat llum verd a la fusió amb CaixaBank en la junta general extraordinària celebrada aquest dimarts a València. A la votació, que ha comptat amb la participació de 2.704 accionistes i la representació del 80,16% del capital social, també s’ha aprovat la gestió del consell d’administració. Si els accionistes de CaixaBank veuen amb bons ulls la fusió –la seva junta se celebrarà el 3 de desembre- només faltarà el vistiplau de les autoritats reguladores. En aquest sentit, supervisors com el Banc Central Europeu o el Banc d’Espanya ja han manifestat el seu desig perquè es produeixin operacions d’aquesta mena. Segons les previsions d’ambdues entitats, la integració es farà efectiva el primer trimestre de 2021.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.