Economia

El PSOE proposa incentivar els lloguers baixos

No veu de bon ull la limitació de preus perquè diu que afectaria el mercat

El ministre de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana, José Luis Ábalos, va confirmar ahir en roda de premsa la seva aposta per incentivar fiscalment els lloguers que se situïn per sota dels preus de mercat i va assegurar que el seu departament està ja en fase de consultes amb el ministeri d’Hisenda, segons recollien ahir agències.

Ábalos va assumir ahir “concepcions diferents” entre els socis del govern espanyol a l’hora de negociar l’avantprojecte de llei per al dret a l’habitatge i va rebutjar la limitació de rendes màximes de la qual és partidari Unides Podem. A l’entendre d’Àbalos, aquesta mesura podria provocar una “detracció del mercat i fer que aquests habitatges acabin al mercat de compravenda”.

El ministre va assenyalar també que els ajuntaments i comunitats autònomes tenen també competències en la matèria i que la llei hauria de “comprometre el conjunt de les administracions públiques a la promoció de l’habitatge públic”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.