Empreses

Doctoralia va créixer un 27% l’any passat

La plataforma digital de salut va aconseguir 2,5 milions de consultes reservades amb els seus especialistes, un 75% més

El marketplace de salut Doctoralia va facturar l’any passat 4,3 milions d’euros, un 27% per damunt del 2019. Així mateix, amb 2,5 milions de consultes reservades amb els seus especialistes, un 75% més, va assolir una xifra rècord.

L’activitat de la plataforma va estar fortament condicionada per la pandèmia, i durant l’estat d’alarma a tot l’Estat, del 13 de març al 21 de juny del 2020, es van dur a terme des de Doctoralia un total de 69.500 consultes online.

En termes de volum de tràfic, la plataforma va assolir els 55 milions de visites anuals només a l’Estat espanyol, contra els 49 milions de l’any anterior, amb un 12% més. Doctoralia va ampliar el 2020 el nombre d’especialistes inscrits en el seu directori, tot assolint els 133.000 professionals sanitaris, el que representa un 6% més que el 2019. Les opinions dels pacients també s’han incrementat un 36% el 2020 respecte del 2019, tot passant dels 250.000 als 340.000 comentaris acumulats a la plataforma.

Com explica Frederic Llordachs, soci i cofundador de Doctoralia, “hem tancat el 2020 amb uns resultats reveladors, no només per l’increment en facturació, en reserves i visites, sinó també perquè la pandèmia ha accelerat la implementació d’eines digitals a l’àmbit de la salut, una cosa que des d’aquest sector es veia amb reticència.”

Doctoralia ha desenvolupat durant el 2020 diverses solucions digitals, i ara la plataforma inclou l’historial clínic del pacient, així com la possibilitat d’expedir una recepta electrònica. A més a més, ha desenvolupat una eina de vídeotrucada, i un xat que permet fer una consulta directa amb l’especialista. La plataforma compta amb una app que ofereix els mateixos serveis des del dispositiu mòbil.

Doctoralia i el seu homòleg polonès, ZnanyLekarz, es van fusionar fa cinc anys, tot donant lloc al grup DocPlanner, que opera actualment a 12 països. L’any passat, DocPlanner va registrar 584 milions de visites a les seves plataformes i va gestionar 35 milions de cites.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.