Gran angular

El comerç entre empreses serà digital en un 80% d’aquí al 2025

Un estudi de DHL Express atribueix a la Covid la transformació digital de les transaccions entre proveïdors i compradors professionals

Les transaccions entre empreses seran digitals en un 80% el 2025, segons un informe de DHL Express, que adjudica a la Covid-19 un paper decisiu en la transformació digital del comerç B2B.

Segons aquest estudi, les vendes de comerç electrònic entre proveïdors i compradors professionals s’elevaran a 20,9 bilions de dòlars el 2027, el que suposa un 71% més respecte del 2019.

A més a més de l’impacte de la pandèmia, segons DHL Express també hi ha jugat el seu paper en aquesta transformació la cultura de compra dels millenials supertecnològics. Segons els redactors de l’estudi, fins a un 73% de totes les decisions de compra B2B procedeixen dels natius digitals que traslladen la seva experiència B2C a les transaccions B2C, tot impulsant les empreses a invertir en solucions digitals.

Val a dir que l’any 2019, és a dir abans de la pandèmia, la digitalització creixent ja va suposar que les transaccions B2B arribessin a créixer un 18,2%, i arribessin als 12,2 bilions de dòlars, tot superant ja la grandària del mercat del sector de comerç entre empresa i consumidor.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.