Empreses

Capital Cell arriba als 14 milions d’euros captats

La plataforma d’inversió en biotecnologia i salut té previst acabar aquest any amb setze milions d’euros aixecats

Capital Cell, companyia d’inversió en biotecnologia i salut, ha assolit ja, al tercer trimestre d’enguany, depassar el llistó de 14 milions d’euros captats per al finançament d’empreses. Preveu tancar el 2021 amb setze milions aixecats, un 15% més que l’any anterior.

L’any 2020, Capital Cell va assolir una xifra rècord, amb 13,9 milions d’euros captats per al finançament de catorze empreses biotech.

Fins al setembre d’enguany, Capital Cell ha aixecat 14.044.000 euros per a empreses del sector biomèdic com Nexkin Medical, especialitzada a detectar al·lèrgies mitjançant un sistema digital; Nubbo, que desenvolupa biotèxtils per a mesurar l’activitat cardíaca o Airway Shield, que ha dissenyat un dispositiu per a la intubació endotraqueal. Altres operacions han tingut com a subjecte empreses com Amadix, que desenvolupa una tecnologia que permet detectar el càncer anys abans de la seva aparició i MJN-Neuro, que ha creat una eina per detectar els atacs epilèptics minuts abans que es manifestin.

Daniel Oliver, director de Capital Cell, considera que la rendibilitat que es troba a l’ecosistema de les ciències i la biotecnologia és doblement satisfactori, tant “per la rendibilitat financera com l’impacte positiu a la societat.”

Creada el 2015, aquesta plataforma d’equity crowdfunding ha transaccionat més de 25 milions d’euros per a 50 empreses, i compta amb una comunitat de 10.000 inversors.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.