Gran angular

Oracle trasllada les oficines al 22@ de Barcelona

Oracle ha traslladat les seves oficines del centre urbà de Barcelona al districte tecnològic 22@, concretament a l’emblemàtic edifici Torre Agbar, per afavorir el nou model de treball de la companyia, més dinàmic, de col·laboració i creativitat i alineat amb el seu compromís amb la sostenibilitat. La multinacional tecnològica està present a la capital catalana des de fa més de 30 anys i disposa a la ciutat d’un equip de 400 professionals.

A la inauguració de les noves oficines, que va tenir lloc dimecres de la setmana passada, hi va assistir el president del govern, Pere Aragonès, que va estar acompanyat d’Albert Triola, director general d’Oracle Ibérica, i Joan Planella, director de l’oficina de Barcelona. “Aquestes noves instal·lacions suposen una prova més de la ferma aposta de la nostra companyia pel teixit empresarial i les institucions de Barcelona i de tot Catalunya”, va afirmar Triola.

La multinacional també té ubicat a la Ciutat Comtal el seu hub internacional de desenvolupament Oracle NetSuite, en el qual treballen professionals de 40 nacionalitats diferents i des d’on es defineix el futur de les solucions empresarials al núvol per a petites i mitjanes empreses de tot el món.

Lligams.

Oracle, en línia amb el compromís que manté amb Catalunya, té acords amb el Barcelona Health Hub, que agrupa organitzacions de salut, inversors, corporacions i start-ups per promoure la innovació en l’àmbit de la salut digital, i amb diverses institucions educatives, com ara La Salle-URL, la Universitat Pompeu Fabra –amb el programa Oracle4Girls– i el Departament d’Educació del govern català –amb el programa Oracle4Teachers–, orientats a impulsar la formació de talent en l’àmbit de les TIC.

La multinacional també és membre del Cercle Tecnològic de Catalunya (CTecno), la fundació privada sense ànim de lucre d’empreses i professionals de les TIC, i del Clúster Digital de Catalunya, associació d’empreses i entitats TIC que tenen com a objectiu l’impuls de la competitivitat del sector de les tecnologies de la informació, entre moltes altres iniciatives.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.