Empreses

T-systems duplica l'activitat al Tecnoparc de Reus

La companyia preveu multiplicar la facturació i ha previst contractar 150 persones

L'empresa valora la tasca formativa de la URV i el 95% del personal en són exalumnes

A T-systems aposten per Reus. La divisió de desenvolupament de programari que la companyia alemanya té al Tecnoparc de la capital del Baix Camp duplicarà la capacitat en els propers dos anys. Ho va anunciar José Manuel Desco, director general de l'Estat espanyol i Portugal de T-systems, en una compareixença en què va posar de manifest que la voluntat de la companyia és intensificar l'activitat en tres sectors concrets (mobilitat, automoció i sanitat) i arribar a facturar 30 milions d'euros des de Reus en el període del 2012 al 2014.

Per fer-ho, a la firma (que actualment facturen uns 8 milions d'euros anuals) preveuen contractar 150 persones ja que es veuen incapaços de fer el salt sense duplicar la plantilla.

T-systems d-Core network és la divisió de desenvolupament de programari de la multinacional alemanya i es dedica a engendrar solucions i aplicacions informàtiques per al mercat espanyol. Des que va començar l'activitat a Reus, el 2007, en la progressió del volum de negoci de l'empresa s'hi ha dibuixat una corba ascendent però, segons el director general, ha arribat l'hora d'assumir nous reptes i “d'obtenir un nivell de qualitat en desenvolupament de software comparable a altres centres d'Europa”.

Desco està convençut de poder assolir-ho perquè “el nivell de competitivitat és molt alt” i no es deixa espantar pels temps que corren perquè preveu que “la demanda continuarà”. Amb una plantilla que té una mitjana d'edat de 28 anys, T-systems manté una voluntat ferma de buscar els recursos de personal a la Universitat Rovira i Virgili (el 95% dels treballadors en són exalumnes).

L'empresa, segons admet José Manuel Desco, està molt satisfeta amb les sinergies que manté amb la universitat i, de fet, aquest és un dels elements que manté viva l'aposta per desenvolupar activitat a la planta de Reus. No és, però, l'únic element. En aquest sentit, Desco va dir que l'empresa valora molt positivament “l'estabilitat” de la plantilla que troba en aquest entorn i ho comparava amb altres nodes de desenvolupament com Barcelona i el districte 22@: “el món del desenvolupament de software requereix poca mobilitat perquè ens interessa mantenir el personal format.”



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.