Eines

T-Cuento crea una eina que analitza el flux de vianants a les zones comercials

L'enginyeria Abantia T-Cuento ha creat www.tc-street.com, un projecte de comerç electrònic que permet conèixer el trànsit de vianants als carrers comercials més importants de més de 70 ciutats espanyoles. TC-Street va dirigit a comerciants, propietaris de locals, agents immobiliaris, associacions de comerciants i consultores d'anàlisis de consumidors i usuaris. És pretén que sigui una eina d'estudi per ajudar a conèixer i analitzar les estadístiques temporals del pas de vianants per un carrer de manera precisa, les 24 hores del dia i per franges horàries, i permet comparar diversos trams o diversos períodes del mateix tram.

També ofereix informació qualitativa de la zona comercial a què pertany aquest carrer, en forma de mapes de geomàrqueting amb informació demogràfica (nivell total de població distribuïda per edat i professió i nivell de despesa per capita) i comercial (oferta comercial rellevant i preu mitjà del metre quadrat de lloguer dels locals).

El projecte s'ha engegat amb una base de dades de més de 70 ciutats espanyoles i quasi 300 trams comercials, i l'empresa té previst anar augmentant la instal·lació del seu sistema de mesurament comptapersones fins que tingui cobert tot el territori comercial de l'Estat espanyol.

T-Cuento ha desenvolupat aquest projecte en col·laboració amb onze grans cadenes de venda al detall: Mango, Imaginarium, Muy Mucho, Prénatal, Etam, Celio, General Óptica, Orchestra, Benetton, Perfumerías If i Fosco. L'empresa destaca que aquesta nova eina de mesurament, a l'abast del públic en general, permet revelar els falsos mites sobre quins són els carrers més transitats, alhora que marca un criteri nou pel fet de considerar, en la taxació de locals comercials, el preu del client potencial, entenent per client potencial la persona que passa pel davant del local i que rep l'impacte del seu aparador.

Fundada el 2007, T-Cuento es va fusionar l'any 2010 amb Abantia i el 2011 va començar la seva internacionalització a l'Estat francès i Alemanya.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.