Empreses

Paytouch projecta obrir oficines pròpies a l'Amèrica del Nord i la del Sud, Europa i Àsia

  • VÍDEO: Com registrar-se?
  • VÍDEO: El cas de l'hotel Ushuaïa

L'start-up tecnològica amb seu a Montmeló Paytouch preveu obrir quatre oficines locals als principals mercats mundials on vol operar, és a dir, a l'Amèrica del Nord, l'Amèrica del Sud, Europa i Àsia, segons ha explicat Javier Peso, director general. La companyia està a punt de tancar una tanda de finançament de 2 milions d'euros que té com a objectiu dotar-se d'una major estructura per escometre el salt internacional, i preveu arribar a un acord en el termini aproximat d'un mes. “Aquestes oficines s'encarregaran d'atendre els socis locals que volen comercialitzar el nostre producte al seu país”, explica Peso. De fet, el projecte està tenint una millor rebuda a l'estranger que no pas entre els possibles clients de l'Estat espanyol.

Paytouch desenvolupa un sistema de pagament que fa servir dues empremtes dactilars per identificar l'usuari i que estan vinculades a una targeta de crèdit. Segons l'empresa, és un sistema totalment segur perquè és impossible que una altra persona pugui compartir les empremtes o suplantar-les. A més, és un sistema ràpid, que elimina temps d'esperes i que és còmode, perquè evita que l'usuari hagi de portar targetes o diners.

El producte està homologat actualment per al sector hoteler i un establiment d'Eivissa, l'hotel Ushuaïa, ha estat el primer a implantar-lo. Amb tot, la companyia vol estendre aquest sistema al sector retail i creu que es pot aplicar a qualsevol entorn en què es puguin fer diversos pagaments, com per exemple en parcs d'oci o temàtics, en parcs empresarials, menjadors d'empresa, i també a supermercats o gasolineres on es compra habitualment. “I a partir d'aquí, a qualsevol lloc on calgui fer un pagament”, diu Peso. La intenció de la companyia vallesana és ser present en diferents sectors abans d'un any.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Paytouch projecta obrir oficines pròpies a Amèrica del Nord i el Sud, Europa i Àsia

Publicat a