Empreses

Eurest Catalunya tanca l'exercici del 2012 amb una facturació de 95 milions d'euros

L'empresa Eurest Catalunya, líder en el sector de restauració col·lectiva, va tancar l'any 2012 amb una facturació de 95 milions d'euros, segons va fer públic en un comunicat. La companyia, que forma part de la britànica Compass Grup des del 1995, va servir més de 17 milions d'àpats al llarg del 2012 en escoles, hospitals, empreses i residències de gent gran. Entre els seus clients al nostre país hi ha el Parlament i les empreses Grífols i La Caixa.

El director d'Eurest Catalunya, Raül Giménez, ha explicat: “La nostra combinació local, molt a prop dels clients i prenent decisions sobre el terreny, i la pertinença a un grup com Compass, líder mundial en serveis de restauració, ens permet afrontar el nostre pla de creixement amb solvència i capacitat d'inversió, i cercant la millora en el servei.”

L'aposta per la proximitat es concreta en el fet que el 70% de les matèries primeres que fan servir per a l'elaboració dels menús són d'origen català. I, des del punt de vista empresarial, tal com explica la directora comercial, Eva Òdena, la creació d'Eurest Catalunya com una entitat pròpia reflecteix la seva “aposta per aprofundir en el coneixement local, per poder prendre decisions amb rapidesa”.

Eurest va néixer a Catalunya l'any 1965 amb la denominació comercial de Finresa i donant servei al Club Nàutic de Tarragona, amb Nestlé i Wagon Lits com a accionistes. La firma turística francesa ACCOR la va comprar l'any 1991. El 1995, és la britànica Compass Grup, que cotitza a la borsa de Londres, la que adquireix Eurest. L'empresa opera a l'Estat espanyol sota les marques Eurest, Vilaplana, Scolarest, Medirest i Vitarest amb una plantilla de 12.000 persones, 3.000 de les quals a Catalunya. El grup és una de les 10 companyies amb més treballadors en l'àmbit mundial.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.