Empreses

Masvoz factura 18,3 milions d'euros l'any 2012 i preveu créixer un 6% aquest 2013

Masvoz, operador de telecomunicacions especialitzat en serveis per a empreses des del núvol, va tancar l'exercici 2012 amb una facturació de 18,3 milions d'euros. La companyia, fundada el 2002 i amb oficines a Barcelona i a Madrid, preveu superar aquesta xifra el 2013 amb un creixement del 6%. Des de l'any 2009, Masvoz ha experimentat importants increments anuals, tant en volum de facturació com de minuts operats per les seves diferents xarxes i plataformes. En només tres anys, la companyia de telecomunicacions ha incrementat un 50% la seva facturació fins als 18,3 milions d'euros.

Actualment, Masvoz compta gairebé un miler de clients de sectors com la banca, la logística, el comerç electrònic, el turisme o les assegurances, principalment situats a Europa i Sud-amèrica. També dóna servei a grans operadors que revenen els seus serveis. “Durant els últims anys s'ha viscut un canvi de mentalitat que ha portat els empresaris a confiar cada cop més en el núvol”, explica Alfred Nesweda, director general de Masvoz.

Les solucions de Masvoz es caracteritzen principalment per posar a l'abast de les empreses noves fórmules més flexibles, efectives i fàcils d'utilitzar. Els seus serveis permeten gestionar de forma àgil i integrada les seves comunicacions corporatives, accedir a la més alta funcionalitat de telefonia intel·ligent, disposar d'estadístiques en temps real de contactes mantinguts o integrar aquesta informació amb la resta d'aplicacions de gestió de l'organització.

Durant el 2013, Masvoz té previst fer un esforç important perquè tots els seus serveis es puguin gestionar des de qualsevol dispositiu (PC, tauleta o telèfon mòbil), a més del desenvolupament de nous productes i funcionalitats que han de millorar el seu portafolis actual.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.