Emprenedors

El comparador neutral de ‘software'

Busco el Mejor cerca, entre uns proveïdors prèviament seleccionats, el programari que s'adapta millor a les necessitats de cada empresa

El client rep un rànquing de quin programari s'adapta més al que demana
Per vendre més les empreses s'han d'adaptar a les noves tecnologies

Busco el Mejor compara entre els millor proveïdors de software quina solució d'adapta a les necessitats de cada empresa. La persona que consulta aquest nou comparador, només ha de respondre unes preguntes, les respostes de les quals seran creuades amb les principals solucions de programari que hi ha la mercat. Aleshores se li indicarà quines s'ajusten millor als seus requeriments. El creador de la web, Lluís Soler Gomis, ho explica així: “A les empreses els va molt bé una plataforma com la nostra, que en dos minuts compara entre els 75 proveïdors que tenim. Se li dóna un resultat personal i únic, que pot encaixar, la primera al 100% i una altra encaixa al 75%. És un rànquing personalitzat per a ells.”

El fundador de Busco El Mejor, explica que la seva experiència professional li havia ofert les dues visions d'aquesta realitat: “Per una banda hi ha el client que busca el software que necessita i que cada vegada és més específic i particular. Per altra banda, al proveïdor li interessa arribar a l'usuari, però ha de trobar visibilitat enmig d'una oferta que actualment és immensa.”

L'empresa de Soler Gomis fa, doncs, de mitjancer entre les dues necessitats. I ho fa amb un fet diferencial que segons el seu creador, es pot considerar pioner en el camp dels comparadors:“Tenim els proveïdors més importants”, explica Soler Gomis, que puntualitza: “Sembla fàcil, però cal recordar que cada un d'ells ha signat un contracte amb nosaltres i un qüestionari indicant què fa el seu software. És un filtre previ que garanteix una millor selecció. Els proveïdors els diuen per a quin sector va bé el seu software: “Uns treballen per al sector tèxtil, altres en l'àmbit tecnològic, altres poden servir a gabinets com notaries o advocats.” Després de signar el compromís, poden penjar la seva informació a la plana web de Busco El Mejor. Automàticament queden introduïts a la plataforma per tal que la seva oferta sigui comparada amb altres de semblants.

Així, Busco El Mejor ja ofereix un filtre previ, ja que té una base sobre la qual treballar respecte a altres comparadors els quals fan la cerca amb tot el que hi ha al mercat. A més, Soler Gomis també destaca el fet que la seva empresa no ven software ni es cuida d'instal·lacions: “No fem serveis de consultoria ni instal·lem cap software, això ens permet garantir neutralitat, ja que no hi tenim part interessada”, destaca.

A més d'aquest primer filtre, la web ofereix un altre tipus de servei que millora la cerca demanada pel client: “Nosaltres truquem per telèfon i aleshores acabem d'informar el client i afinem la petició”, explica Soler Gomis, que ressalta la importància d'aquesta assistència: “En la trucada el client pot acabar de dir-nos què necessita i per a què ho necessita, i nosaltres concretem a quin proveïdor i quina solució es pot dirigir per trobar el que millor li pot servir.”

En total, Busco el Mejor ofereix sis tipus diferents de comparadors: SW SGA ofereix solucions per a la gestió de magatzem, i és el comparador amb què es va iniciar la web, mentre SW CRM analitza les ofertes de gestió de clients, de màrqueting i vendes. Aquest és, segons Soler Gomis, el que ha demostrat tenir recentment més necessitats i més peticions: “Les empreses necessiten vendre més i per això els cal adaptar-se als nous temps amb les noves ofertes de gestió de la força de vendes o altres recursos”, afegeix el responsable de la web. Al mateix nivell de demanda es troba el comparador de software per a la planificació de recursos empresarials, es presenta el cercador SW ERP, i també dos més que analitzen sectors concrets, com SW ERP FOOD o SW ERP FARMA. La necessitat d'adaptabilitat a les noves tecnologies, al núvol i a les noves plataformes, obliguen les empreses a buscar quin és el millor programari que els facilitarà l'accés a aquests nous temps. Finalment, respecte a l'àmbit de Recursos Humans, s'ofereix el SW ERP RRHH.

El fundador de Busco el Mejor anuncia per altra banda que al gener introduiran un comparador de software per a empreses on-line, plataformes de pagament i empreses de missatgeria. També treballen en un altre portal per comparar empreses de Business Intelligence.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

El comparador neutral de software

Publicat a