Empreses

L'operadora Lleida.net obre delegacions en nou països al 2013

L'operadora de comunicacions Lleida.net va obrir durant l'any passat un total de nou delegacions internacionals, ampliant la seva presència arreu del món i obrint nous mercats, segons va informar l'empresa lleidatana. Ara ja suma 12 delegacions. Les noves delegacions se situen a Xile, Índia, Colòmbia, Brasil, Gran Bretanya, Japó, Estats Units, França i República Dominicana. Als Estats Units, per exemple, ja tenien una seu a Miami, però ara han ampliat a San Francisco.

Aquest pla d'internacionalització es concreta amb filials de la mateixa Lleida.net o amb acords d'interconnexió amb altres operadores, com ja tenen amb 200 altres empreses de tot el món. En aquest sentit, Lleida.net ha creat la seva pròpia societat a Xile, Brasil i Colòmbia.

D'aquesta manera, l'operadora lleidatana és líder mundial en SMS certificats i gestiona gran part del trànsit de missatges de telefonia mòbil de la Xina a l'Estat espanyol i bona part del trànsit de Colòmbia, Paraguai, Bolívia i Argentina, sobretot pel que fa als SMS amb destí a Espanya.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.