Empreses

Dimoni obre una cerveseria a Badalona on elabora el producte

Tres anys després d'iniciar l'aventura de produir una cervesa artesana ideada a Badalona, els creadors de Dimoni han decidit fer un pas endavant i han obert el seu propi local, Dimoni Beer Factory, una cerveseria on fabriquen les diferents varietats de la marca i que funciona també com a local de degustació. L'espai està situat al centre de Badalona, a tocar del carrer de Mar, i obre de dimecres a diumenge en horari de tarda i nit i els caps de setmana també al migdia.

A les tres varietats originals -blat, torrada i negra- n'hi han afegit dues més, una indian pale ale (IPA) i una american pale ale (APA), i a hores d'ara treballen per poder oferir aviat més opcions. Les tres originals es continuen venent embotellades i es poden trobar en diferents punts de venda de la ciutat i els voltants.

Als dos socis impulsors del projecte se'ls n'ha sumat un altre i l'objectiu és ara convertir Dimoni Beer Factory en un espai de difusió del món de la cervesa. Projecten fer sessions de tast i de maridatge de cerveses amb diferents productes gastronòmics.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Dimoni obre una cerveseria a Badalona on elabora el producte

Publicat a