ecolasetmana

Nous convidats seuen a taula

El Cercle d'Economia treu dramatisme als efectes que té el Procés per a la classe empresarial.

Mateixes paraules, interpretacions desiguals. Les inèdites opinions del Cercle d'Economia respecte a la independència de Catalunya han estat analitzades amb lupa. L'organisme sol ser avar en pronunciaments que s'escapin de les xifres i dels números i, quan parla, se l'escolta amb atenció perquè representa un col·lectiu determinant en l'estructura d'un Estat. L'entitat que presideix Antón Costas ha defensat que, si les formacions independentistes tenen un suport “clar” en les eleccions del 27-S, caldrà trobar la via per a la celebració d'una consulta. El sector unionista, en canvi, s'aferra més a unes altres línies del mateix comunicat: “Les aspiracions d'una gran majoria de ciutadans de Catalunya a un millor autogovern [...] tenen encaix en el nostre ordenament legal.”

Mentrestant, l'aeroport de Barcelona ha tancat el millor mes d'agost de la seva història, amb 4.399.719 passatgers, un creixement d'un 3,7% respecte al mateix període del 2014.

Inditex, que ha guanyat 1.166 milions el primer trimestre, ha comprat 19.000 metres quadrats a Cerdanyola. Hi construirà un centre de treball que ocuparà 200 persones. La cadena de supermercats ecològics Veritas preveu obrir deu botigues l'any que ve. Fluidra compra el 72% de la sud-africana WaterLinx.

Per la seva part, l'empresari i expresident del Barça Josep Lluís Núñez torna a gaudir del tercer grau penitenciari.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.