Focus

Buscar i trobar feina en menys de 24 hores

CornerJob és una aplicació d'anuncis classificats dirigida a la recerca de feina i localització de candidats. És l'última creació d'Antai Venture Builder, la companyia ideada per Miguel Vicente i Gerard Olivé, que ha donat vida fins ara a deu start ups potents, com ara Wallapop, BeRepublic i Letsbonus, entre altres. Fa tan sols quatre mesos que CornerJob, amb seu a Barcelona, s'ha colat pels mòbils de l'Estat, però en aquest temps ja ha aconseguit 750.000 descàrregues mensuals i més de 50.000 ofertes de treball que, afirma Vicente, “obtenen resposta en un màxim de 24 hores”.

CornerJob, de la qual també en són cofundadors David Rodríguez i Mauro Maltagliati, posa en contacte aspirants i empreses d'una manera àgil i senzilla, i està orientada a persones amb un nivell d'estudis elemental. La particularitat és que no se centra en un sector determinat i les ofertes provenen tant de grans empreses com pimes i ETT. Antai va decidir llançar CornerJob a Itàlia, ara fa un any. “Tenim molt bons socis allà, el mercat és més gran que el de l'Estat i, per tant, hi ha més oportunitats”, explica Vicente. Poc després va ser França, i ara ja és present a l'Estat i també a Mèxic, i ha aconseguit el lideratge arreu.

Antai Venture Builder, amb presència a vint països, té el seu propi fons de capital risc –Antai Capital, amb 25 milions d'euros–, que és el primer a apostar pels nous projectes. “Més tard, els compartim amb altres inversors internacionals.” En el finançament de CornerJob han participat Antai Bussiness Angels i Mediaset, a través de la seva filial de media for equity Ad4Adventures; Sabadell Venture Capital; Bonsai Venture Capital; Cube Investments; Ithaca Investment; Samaipata Ventures; la gestora de capital risc de La Caixa; i Media Digital Ventures, fons gestionat per Antai Capital, amb 40 milions d'euros en actius publicitaris. CornerJob ha obtingut enguany 19 milions de dòlars en diferents rondes de finançament a Europa i Mèxic.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Buscar i trobar feina en menys de 24 hores

Publicat a