Política

CiU atribueix a l'“estafa del PSOE” el retard en els pagaments de la Generalitat

La federació “entén” i “comparteix” les mesures temporals anunciades pel govern català

Troba inaudit que les crítiques se centrin en l'executiu d'Artur Mas i no en l'actitud de l'Estat

CiU ha atribuït a l'“estafa del PSOE i a la seva deslleialtat vergonyant” el retard en el pagament de les nòmines dels treballadors públics i dels proveïdors que ha anunciat el govern català.

El portaveu de CiU al Parlament, Jordi Turull, ha assegurat en una roda de premsa a la cambra que “entén” i “comparteix” la decisió que ha hagut de prendre l'executiu d'Artur Mas davant dels problemes de tresoreria creats pel rebuig de l'executiu socialista de complir amb el pagament dels 759 milions d'euros previstos a la disposició addicional tercera de l'Estatut. “I qui ho negui està fent trampes en el solitari”, ha etzibat.

Turull ha assegurat que és “inaudit” que les crítiques se centrin en la decisió de la Generalitat i no en l'actitud del govern espanyol. Tot i així, ha celebrat que la majoria de formacions denunciï aquesta “estafa del PSOE” i els efectes que provoca a l'administració catalana.

Turull ha assenyalat que el govern tractarà que aquestes mesures tinguin el menor impacte possible.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.