Economia

Reus rebrà al novembre una fira per potenciar el turisme de muntanya

Una quinzena d’estacions d’esquí prendran part en la primera edició de la mostra SnowFun, que tindrà lloc a firaReus amb entrades a 5 euros

Arriba a Reus, de la mà d’Esquiades.com, la gran fira per a tots aquells aficionats a la neu i al mateix temps per tot aquell públic que tingui curiositat per aquest sector. El cap de setmana de l’11 al 12 de novembre, i amb entrades a 5 euros, la capital del Baix Camp gaudirà d’una experiència fins ara única en el territori. Una quinzena d’estacions d’esquí, tant de Catalunya com de l’Estat espanyol, ja han confirmat la seva assistència a l’esdeveniment per poder exposar les seves marques i potenciar el turisme de neu i de muntanya des de Reus.

En aquesta primera edició de l’SnowFun es vol donar el tret de sortida a la temporada de neu i, al mateix temps, promocionar l’esquí i la resta d’activitats que envolten l’apassionat món del fred, la neu i els paisatges de muntanya. SnowFun no només estarà dedicat a tot aquell públic més experimentat dins del sector, sinó que s’intentarà donar sortida a totes aquelles persones no tan expertes en el tema. Les excursions en parella, en família o amb el grup d’amics, també són alguns dels principals trets culturals que vol transmetre l’esdeveniment.

En l’acte de presentació, dut a terme ahir a l’espai Provença de Barcelona, hi van estar presents l’alcalde de Reus, Carles Pellicer, el regidor de Promoció Econòmica, Marca Arza, i el gerent d’Esquiades.com, Rafael Fuertes. L’alcalde de la capital del Baix Camp va fer referència a la bona situació estratègica que té la ciutat de Reus i la grandària i experiència que la ciutat està assolint a mesura que passen els anys. Pellicer va afegir-hi que “Reus s’està convertint en un “referent dins l’àmbit de les fires i grans congressos”. Un dels altres fets que va destacar l’alcalde va ser la bona comunicació que hi ha entre Fira Reus, Redessa i l’Ajuntament de la ciutat. En aquest sentit, va indicar que “l’objectiu de la ciutat és el de generar ocupació i oferir activitat econòmica”.

Fuertes, per part seva, va tancar l’acte afirmant que “volem que tothom gaudeixi de l’esdeveniment, ja que és una fira per a tots els públics”. L’emprenedor va revelar que creu “en el turisme de la neu” i que aquesta “fa gaudir petits i grans”.

Una fira amb cinc espais per gaudir de la neu

SnowFun portarà a Reus tota una sèrie de noves tecnologies lligades al món de la neu. El simulador més avançat del món, procedent d’Alemanya, serà el plat fort i estarà present en aquesta primera edició. A banda, el recinte disposarà de cinc espais per al públic en els quals es duran a terme, entre d’altres activitats, tallers, xerrades i conferències i conèixer les últimes tecnologies per gaudir al màxim de la neu i l’esquí.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.