Empreses

Kern Pharma inverteix 11,5 milions en la planta de Terrassa

Kern Pharma ha invertit 11,5 milions en l'ampliació de la seva planta logística de Terrassa. D'aquesta manera, la companyia, dedicada al desenvolupament, fabricació i comercialització del grup Indukern, ha duplicat la seva capacitat d'emmagatzematge, ha augmentat la zona de gestió i expedició de comandes, i ha creat una zona d'oficines per a 80 treballadors. Aquesta inversió se suma a la de 2,2 milions que l'empresa va fer l'any passat en la planta de producció.

El laboratori especialitzat en genèrics va facturar 172 milions el 2014. El 77% de les vendes corresponen al mercat espanyol i l'altre 23%, als estrangers. Amb vista al 2015, preveu augmentar un 10% la facturació, gràcies, sobretot, a la diversificació. Vol mantenir la seva mitjana de 25 llançaments anuals, créixer en biosimilars, impulsar l'R+D+I i reforçar la presència internacional.

Kern Pharma va produir l'any passat 108 milions d'unitats i en va distribuir 60,5 milions, situant-se en la tercera posició en el rànquing de fàbriques de genèrics a l'Estat espanyol per volum d'unitats.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Kern Pharma inverteix 11,5 milions en la planta de Terrassa

Publicat a